fbpx

Bubba Bubbles

Tillverkad i Sverige

Testad och framtagen av oss på Bubblio försöker vi att hålla den unika produktionen av Bubba Bubbles så lokalt som möjligt för att lämna mer plats åt barnen i framtiden.

189.95kr279.95kr

Nollställ

Bubba Bubbles är en naturlig favorit och en av våra bästsäljande produkter. Med sin revolutionerande formula tänjer Bubba Bubbles på gränserna för vad man kan göra med såpbubblor. 3 liter vätska räcker till ca 1 timmes aktivitet med en Bubba Wand.

Bubba Wand är det färgstarka redskap du behöver för att göra de stora såpbubblorna. Med Bubba Wand’s unika design kan du med samma stav göra både gigantiska bubblor och explosioner av små bubblor. Perfekt när barnen tillsammans vill jaga så mycket bubblor de orkar. Totalt kan Bubba Wand göra fler än 3 olika mönster allt för priset av 1. Bubba Wand är handgjord i Sverige, av ekologiskt material med hög kvalitet.

 

– ”Everything gets better with bubbles, and every bubble gets better with Bubba Bubbles.”

 ❤️ Alla barn älskar såpbubblor! ❤️
Att leka med Bubba Bubbles ger flera timmar av lek samtidigt som barnen lär sig om de fantastiska effekter som vattnets ytspänning kan åstadkomma. 

 

Ny formula för
rekordstora såpbubblor!
Tack vare Bubba Bubbles har det aldrig varit enklare att utforska gigantiska bubblor. Hemligheten till dessa gigantiska såpbubblor ligger i en ny blandning, som är så koncentrerad att bara 250 ml pulver blir makalösa 25 liter färdig såpbubbelvätska när det blandats med vatten och diskmedel!

 

Rea!

189.95kr279.95kr

Nollställ
0
    Din korg
      Calculate Shipping
      Använd rabattkod